Menu
Your Cart
A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Pick Pack Point

Jó Pólók Shop
Pick Pack Pont – Akár Ingyen!
A Pick Pack Pontok bármikor útba esnek.
Megrendelésedet értékhatártól függetlenül díjmentesen* átveheted az ország 240 városában található, több, mint 700 Pick Pack Pontja egyikében akkor, amikor Neked a legalkalmasabb! Nem kell többé otthon ülnöd és egész nap a futárt várnod, a hosszú és rugalmas nyitva tartási időknek köszönhetően a Te ritmusodhoz igazíthatod az átvételt.
|Hol találom?
Vedd át megrendelésedet a Relay és Inmedio hírlapüzletekben melyeket a nagyobb közlekedési csomópontoknál találhatsz meg (MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Ariport), melyek korán reggeltől késő estig tartanak nyitva, vagy a Playersroom, PlayMAX és Sportfactory üzletek egyikében! De ha gépkocsival közlekedsz, az akár éjjel-nappal nyitva tartó OMV és Avanti töltőállomásokat ajánljuk, a vidéki, kisebb településen élők számára, pedig a CO-OP Star üzleteket, ahol a napi bevásárlás mellett könnyedén átvehetik a megrendelt termékeket, természetesen díjmentesen.
|Keresd meg a Neked legkényelmesebb Pick Pack Pontot!
|Milyen termékek vehetők át a Pick Pack Pontokon?
Az 50x50x50cm-t meg nem haladó, legfeljebb 5 kg súlyú termékeket tudod elsősorban átvenni a Pick Pack Pontokon. Nagy csomagok átvételére nincs lehetőség!

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a boltos jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a boltos jelenlétében jegyzőkönyvben kerül rögzítésre.

Amit mindenképpen tudnod kell a csomag átvételéhez!
A csomagod átvétele előtt be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló hatósági igazolványodat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem tudod Te átvenni a csomagot, két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.

A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a " Címzett" megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a " Helyettes átvevő " megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.
|Az Express szállítás díját az alábbi táblázatban találod:
SúlyBudapestenVidékenKülföldre (Külföldi vásárlás esetén egyéb költségek is felmerülhetnek! Kérj információt a web shop asszisztenstől)
0 - 9.999 Ft-ig
(Súlytól függetlenül)
1850 Ft1850 FtNem elérhető!
9.999 Ft-felett
(Súlytól függetlenül)
IngyenesIngyenesNem elérhető!
További szállítási módok:
Normál szállítás – Akár ingyen!
Tudj meg többet »
Pick Pack Pont – Akár ingyen!
Tudj meg többet »
Foxpost terminál – Akár ingyen!
Tudj meg többet »
Expressz kiszállítás akár aznap!
A megnövekedett rendelések miatt, jelenleg nem vehető igénybe!