Menu
Your Cart
A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Jó Pólók - About Us

Egyedi Párnák Webshop

Üdvözlünk a Jó Pólók webáruházban!

Magyar, kézműves, egyedi pólók, tartós minták és tökéletes minőség. Ez az, amit tőlünk kapsz.
Csodálatos színek és hosszantartó élmény, akár sajátrészre vagy ajándéknak.
"www.jopolok.hu"

Mitől vagyunk mi másak mint a többi hasonló webáruház? Nos elsősorban a minőség az, ami megkülönbözteti az parnabirodalom.hu-t a többiektől.

Mi nem árulunk Kínai vagy egyéb ázsiai nulla minőségű anyagokból készült termékeket.
Nem fogunk Tőled elkérni 5-8 ezer Ft-ot egy megkérdőjelezhető minőségű pólóért.

A Jó pólók webáruház mögött egy Magyar tulajdonú, családi vállalkozás áll.

Termékeink alapanyagát nagy részben az Egyesült államokban továbbá Portugáliában gyártják, a mintákat pedig kizárólag Magyarországon készítjük és helyezzük rá a termékekre.


A minőség mellett fontos szerepet kap a környezetünk védelme is, hiszen a termékhez szükséges anyagok mind antiallergén és környezetbarát összetevőket tartalmaznak.

És persze a garancia nálunk nem kérdés, minden termékünkre 100% tartós garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha a vásárlástól számított 12 hónapon belül, (rendes használat mellett, betartva a kezelési utasításokat) anyag vagy minta hiba keletkezik, minden kérdés nélkül cseréljük a terméket.

Termékeink 90%-a egyedi mintát tartalmaz, olyan mintákat, amikkel nem találkozol úton-útfélen, éppen ezért, mi a viccesnek titulált képeket és egyéb gagyi mintákat nem preferáljuk.

Lehetőséged van viszont, feltölteni a saját mintádat is. Ha szeretnéd, hogy rátegyük egy párnára. (Erről bővebben itt olvashatsz.)

Érdemes lájkolni a Facebook oldalunkat, mivel az új mintákat elsőként mindig ott publikáljuk, így tuti nem maradsz le semmi újdonságról.

És most bátran válassz egy szuper párnát és légy tagja a boldog vásárlóink csapatának.